FirstClass ominaisuudet

FirstClass tarjoaa ennennäkemättömän laajan määrän ominaisuuksia

Töissä tuskin haluat käyttää aikaasi turhaan eli sovellusten välillä klikkaillessa ja tiedostoja vaivalloisesti etsiessä. Siksi avuksesi on tullut FirstClass, työyhteisöjen uusi suosikkipalvelin, joka tarjoaa kaikki tärkeät ominaisuudet saman palvelimen alla.

FirstClassin työpöytä helpottaa arkea

Heti sisäänkirjautuessasi FirstClass-tilillesi avautuu oma personoitu työpöytäsi kaikkine ominaisuuksineen. Tämä on väyläsi omaan yhteisöösi ja täältä löydät muun muassa kaikki käytössäsi olevat sovellukset, kaikki ominaisuudet napin painalluksella, lisäämäsi oikopolut, haluamasi ulkoasun sekä eri näkymävaihtoehdot.

FirstClass sähköpostilla viestit perille pikana

FirstClassilta löydät supertehokkaat ominaisuudet niin sähköpostiin kuin pikaviestimiseenkin. Näiden palveluiden avulla organisaation jäsenet voivat olla yhteydessä niin toisiinsa kuin ulkoisiinkin kohteisiin helposti, ryhmitellä ja esikatsella viestejä, automatisoida viestejä, asettaa hälytyksen saapuneesta viestistä mobiiliin ja nähdä, onko toinen käyttäjä paikalla. Pikaviestimen avulla onnistuu niin viestien, grafiikoiden, tiedostojen kuin ääniviestienkin jako.

FirstClassilla yhteistyö ja konferenssit sujuvat joutuisasti

FirstClass liputtaa yhteistyön puolesta. Voit unohtaa perinteiset (ja hankalat) keinot, kun sähköposteja on pommitettu puolin ja toisin kaikkien ryhmän jäsenten olematta täysin kartalla, sillä FirstClass tarjoaa aivan uudenlaisen väylän yhteistyölle. FirstClassin työtila nimittäin sulauttaa yhteen tietoa monesta eri sisäisestä lähteestä, kuten sähköpostista, kalenterista ja tiedostoista, aiheittain organisoituihin paikkoihin. Näin käyttäjät voivat tehdä yhteistyötä projekteissa helposti ja reaaliajassa ilman sähköpostiviestien haraamisen tuskaa.

FirstClassin kalenterilla pysyt kartalla menoistasi

FirstClassilla aikataulutat niin omat menosi, ryhmäsi menot kuin resurssisi saman katon alla. FirstClassin kalenteri tekee yhteistyötä muiden alustan palveluiden kanssa, mikä mahdollistaa ennennäkemättömän tehokkaan ajanhallinnan.

FirstClassin kontaktien hallinnalla kontaktit pysyvät järjestyksessä

Helpolla kontaktityökalulla ylläpidät kontaktilistaasi helposti ja voit jakaa sen helposti muille organisaation jäsenille.

FirstClassilla webbi kuntoon helposti

FirstClass yhdistää kaiken tarvitsemasi saman katon alle. Voit siis omasta FirstClass-näkymästäsi luoda ja päivittää nettisivuja, kirjoittaa blogeja ja äänittää podcasteja ilman sen erityisempää osaamista.

FirstClass on mobiili

FirstClass on mobiilipalvelu, joka varastoi tietonsa verkkoon yhden työaseman sijaan. Tämä tekee sisällöstä liikkuvaa, ja voit päästä omalle FirstClass-asemallesi mistä ja milloin tahansa, kunhan käytössäsi on nettiyhteys.