FirstClass-palvelin haastaa muut kilpailijat

Joko olet kuullut FirstClassista? Suurin osa meistä viettää nykyään jo jopa suurimman osan päivästä netissä. Ruutuaikaa tulee useita tunteja jo pelkästään koulun tai opintojen osalta. Tavallisessa konttorityöpäivässä saattaa tulla ruutuaikaa jopa kahdeksan tunnin verran, mikä on jopa neljä kertaa suositellun verran. Kun tähän lisätään vielä viihdekäyttöön kuluva aika, tulee päivässä ruutuaikaa hyvin suuria määriä. Tämä on ihmisen silmille hyvin rasittavaa.

Käytä ruutuaika mahdollimman tehokkaasti

Koska ruudun ääressä vietettävä aika on ihmiselle melko haitallista, tulee se käyttää mahdollisimman tehokkaasti niin, että ylimääräistä aikaa ei suuremmin tule. Siksi esimerkiksi työasioissa on hyvä käyttää mahdollisimman laajaa ja helposti toimivaa palvelinta, jonka parissa työt onnistuvat kätevästi saman katon alla. Mikäli käyttää usean eri palvelimen alla toimivaa palvelua, kuluu suuri osa päivästä ikään kuin huomaamatta turhaan klikkailuun ja sekavaan tiedostojen etsimiseen siinä kun saman ajan voisi käyttää fiksumminkin. Onneksi FirstClassin kanssa tätä ongelmaa ei ole.

FirstClass-palvelin tarjoaa huikean määrän ominaisuuksia

FirstClass on Soft Arcin kehittämä ja nykyään Open Text Corporationin luotsaama kaupalliseen käyttöön suunnitteltu BBS-palvelinohjelmisto graafisella käyttöliittymällä. FirstClass tarjoaa kustannustehokasta kommunikointia ja yhteistyömahdollisuuksia huikealla ominaisuuskattauksella.

Yhteistyö on FirstClassille avainsana

FirstClass vannoo yhteistyön nimeen, ja se tarjoaakin huiman määrän työkaluja juurikin yhteisölliseen ja vahvaan online-kommunikaatioon ja yhteistyöhön suunnaten, unohtamatta helppoa ja kätevää tiedonjakoa. FirstClass tekee myös tiedon arkistoimisesta ennennäkemättömän helppoa, sillä se tarjoaa arkistointimahdollisuuksia tiedon tallenukseen ja tarjoaa lisäksi ominaisuuksia helpottamaan tiedon hakua. FirstClass tehostaa ja helpottaa tiimisi yhteistyötä ja kommunikointia ja tehostaa näin ollen tiimisi tehokkutta.

FirstClass on kanssasi missä tahansa liikutkin

Nykyään ihmiset eivät enää ole vain yhdessä paikassa, vaan liikkuvat sutjakasti paikasta toiseen. FirstClass tietää, ettei työpisteesi aina välttämättä sijaitse tietyssä paikassa, vaan joskus voit joutua tekemään töitä työn päällä. Onneksi tämä on tehty palvelimella helpoksi, sillä esimerkiksi puhepostin, kalenterin ja tekstinkäsittelyohjelman sisältämän palvelimen käyttö on superhelppoa myös mobiilissa. Voit siis ajoittaa tapaamisiasi ja arkistoida yrityksen asiakkaiden tietoja vaikkapa matkalla tärkeään kokoukseen. FirstClass on siellä missä sinäkin.