Nettikonferenssien hyvät puolet

Nettikonferenssien avulla tieto saadaan helposti levitettyä kaikille firman työntekijöille ilman, että firma saa maksettavakseen suuren laskun kunkin työntekijän liikkumisesta ja majoittamisesta sekä tietenkin menettää valtavan määrän työtunteja. Juuri tämän takia nettikonferenssit ovat monen firman pelastus, jonka avulla yhä useampi firma kouluttaa työntekijänsä uusiin tehtäviin tai lisää näiden valmiuksia nykyisten työtehtäviensä suorittamiseen. Nettikonferenssit myös mahdollistavat sen, että firma pitää työntekijänsä aina mahdollisimman koulutettuina, eikä lykkää kouluttamisia turhan pitkälle finansseihin vedoten. Näin varmistetaan myös se, että firma pyörii mahdollisimman sutjakasti. Nettikonferenssit ovat nykypäivää, ja niitä käyttävät niin jättikonsernit kuin pienemmätkin firmat. Alle olemme listanneet syitä siihen, miksi nettikonferenssit lyövät perinteiset konferenssit laudalta.

1. Nettikonferenssit säästävät firmalta pitkän pennin

Perinteiset konferenssit, joissa firman työntekijöiden pitää lähtee johonkin konreettiseen sijaintiin, ovat firmalle hyvin kalliita. Niissä saattaa kulua koko työpäivä tai jopa useampia, ja firma joutuu kustantamaan työntekijöiden matkat, ruokailut ja kaukomatkojen tapauksissa jopa asumisen, ja tämän lisäksi tietenkin itse konferenssi kustantaa firmalta mukavan summan. Nettikonferenssi tietenkin karsii suurimman osan näistä kuluista suoraan nollaan, sillä nettikonferenssiin osallistuakseen työntekijöiden ei tarvitse matkustaa mihinkään eikä työnantajan tietenkään tarvitse kustantaaa työntekijän kulkemisia tai syömisiä. Tämä taas säästää työnantajalta suuret rahat, sillä käytännössä nettikonferenssin kustannukset jäävät vain itse konferenssin hintaan.

2. Nettikonferenssit vievät vähemmän työaikaa

Aitoon konferenssiin osallistuminen vie aina työaikaa vähintään tuntien tai jopa päivien verran, ja jokainen tunti on yritykselle menetettyä rahaa. Siksi moni yritys turvaakin nettikonferenssien voimaan, sillä se voidaan etukäteen nauhoitettuna tiivistää hyvinkin tiiviiseen pakettiin, joka ei välttämättä vie työntekijöiltä tuntia enempää aikaa. Lisäksi videon katsominen voidaan suorittaa työtuntien ulkopuolella, mikä tarkoittaa sitä, että itse firman työtunteja ei uhraudu konferenssiin yhtäkään.

3. Nettikonferenssit ovat työntekijöiden kannalta joustavampia

Sen lisäksi, että firmat hyötyvät nettikonferensseista monin tavoin, ovat ne myös työntekijöille käteviä, sillä työntekijät voivat ajoittaa konferenssitallenteen katsomisen juuri siihen aikaan kuin haluavat, eikä heidän tarvitse jumittaa turhassa konferenssissa päivien ajan väsyneenä oppimatta paljon mitään. Kunnia nettikonferensseille!